Услуги

2D етажно разпределение

Изготвяне на 2D етажни планове и планове на отделни помещения, подходящи за използване в интернет страници и социални мрежи, в рекламни и други материали.

3D етажно разпределение

Изготвяне на 3D етажни планове и планове на отделни помещения с високо качество, които дават възможност площите да бъдат изобразени под различен ъгъл, а интериорът да бъде представен с голяма детайлност. Подходящи са за използване в интернет страници и социални мрежи, в рекламни и други материали. „С-Уоркгруп“ ООД използва собствени уникални текстури и интериорни компоненти или продукти на водещи български и световни производители.

Изграждане на 3D фасада

„С-Уоркгруп“ ООД предлага изграждане на 3D фасада на жилищна, офисна, търговска или производствена сграда с всички декоративни елементи, бои и текстури, както и изготвяне на видео- и статични изображения с много високо качество за всички видове рекламни и информационни материали.

Изграждане на цялостно 3D решение

Изграждане на 3D модел по архитектурни чертежи с всички архитектурни детайли, интериорни компоненти и обзавеждане с много високо качество, приложимо за печатни, електронни и видеоматериали.

Изграждане на цялостно 3D решение на сграда и заобекаляща среда

„С-Уоркгруп“ ООД изработва 3D модел, включващ всички екстериорни и интериорни компоненти на сграда, както и изграждане на заобикалящата я среда с максимална степен на реалистичност. Можете да разчитате на нас за изработването на видео- и печатни презентации и кратки филми без ограничение по отношение на броя на изображенията на сградата и помещенията в нея, както и на всички останали компоненти от нейната архитектура.