ДЕЙНОСТИ

Облицовка и преградни стени

Системата за сухо строителство посредством гипсокартон има предимства, които позволяват бързо и чисто изграждане на преградни стени в помещенията, като същевременно се улесняват и всички съпътстващите дейности, например изграждане на електро- и ВИК инсталации. Този метод позволява лесно да се постигнат различни ефекти на преграждане – стените могат да се изградят под различен ъгъл по вертикала и хоризонтала, да им се придаде елипсовидна или друга форма, да се направят декоративни отвори и др.

Окачени тавани

Окачените тавани осигуряват редица предимства, най-важните от които са: постигане на идеално гладки повърхности спрямо груба основа, скриване на електрически кабели и съоръжения, подобряване на топло- и шумоизолацията на помещението. „С-Уоркгруп“ ООД предлага както стандартни окачени тавани, така и изготвяне и реализиране на индивидуални проекти с разчупени форми, скрито осветление и декоративни орнаменти от гипсокартон.

Растерни тавани

Изграждането на растерен таван е подходящо както за офисното пространство, така и за производствени и складове помещения. Този вид таван се характеризира с висока пожароустойчивост, лесна сглобка и възможност за сервизна дейност по отношение на всички видове технически инсталации и съоръжения, които се намират над таванната повърхност. В зависимост от нуждите и желанията на клиента растерният таван може да бъде изработен с класически или скрити профили, а използваните платна да бъдат квадратни или правоъгълни.

МАТЕРИАЛИ

„ТЕХНОГИПС“ ЕАД

Производство на строителни продукти от гипс – гипсокартонени плоскости и сухи гипсови смеси.

www.technogips.bg

„Кнауф България“ ЕООД

Производител и доставчик на продукти с гарантирано качество в сферата на строителството

www.knauf.bg